Ovih dana konstituirano je prvo Vijeće kotara Neslanovca u kojem HDZ nema većinu.

Nakon 32 godine njihova neuspješnog vođenja Neslanovca, vođenje je preuzela koalicija Nezavisne liste Ante Popovića i Centra.

Predsjednik Vijeća Ante Popović na sjednici je zatražio je od prethodnika Marijana Bašića da mu preda pristupne podatke za službenu adresu elektroničke pošte kotara, te da preimenuje profil na Facebook-u koji se naziva „Kotar Neslanovac Split-službena Stranica“ tako da ne dovodi čitatelje u zabludu, ili da ga izbriše.

Bašić mu je korektno istog trenutka ustupio pristupne podatke za elektroničku poštu kotara, ali kada je Popović sutradan pokušao pristupiti računu, doživio je neugodno iznenađenje. Pristupna šifra promijenjena je otprilike u vrijeme održavanja konstituirajuće sjednice Vijeća kotara.

Objašnjavajući ovo čudo Bašić je rekao da Paško Prnjak upravlja službenim računima kotara na Google-u i na Facebook-u, te da mu je naložio da ih preda novoizabranom predsjedniku Vijeća kotara Neslanovca Anti Popoviću.

Do danas Prnjak nije predao Popoviću službene podatke.

Stranicu na Facebook-u je preimenovao u „Kotar Neslanovac Split-NEslužbena Stranica“ i nastavio objavljivati manipulativne i obmanjujuće sadržaje kao i do sada.

Tako on u najnovijoj objavi kaže da su „dolaskom koalicije Most-Centar nastupile drukčije okolnosti“. Zanimljivo je reći da se Most u Neslanovcu nikada nije ni kandidirao, a Prnjak ga stavlja u koalicijui s Centrom.

Dalje kaže da „nastavljaju u istom ritmu podržavajući demokratske i katoličke vrijednosti običnog malog čovjeka iz Neslanovca“.

Jesu li katoličke vrijednosti malog čovjeka iz Neslanovca krađa mandata koju je Prnjak izvršio prije četiri godine, a koja je opisana u ovom članku?

Jesu li demokratske vrijednosti istoga toga maloga čovjeka iz Neslanovca nepriznavanje rezultata demokratskih izbora?

Tko je Paško Prnjak

Paško Prnjak je u Vijeće kotara Neslanovca dospio na prošlim izborima prije četiri godine na Nezavisnoj listi Ivana Barišića, ali je nakon nekoliko mjeseci prešao na stranu HDZ-a. U Hrvatskoj se to kaže postao je žetončićem HDZ-a. Ukrao mandat koji pripada Nezavisnoj listi Ivana Barišića i prešao vladajućima.

I takav netko danas govori o „katoličkim vrijednostima“.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Ja sam slobodan čovjek i tako mislim. Tko je iskren ne može pogriješiti. Ako glumite, onda možete.

Ante Gotovina