Ovako su se samoorganizirale naše sugrađanke iz ulice Magistrala Solin, koja se nalazi uz Ulicu Zbora narodne garde, poznatu magistralu.

Vjerojatno frustrirane lošim stanjem svoje ulice i neaktivnošću svoga Gradskog kotara Neslanovac obratile su se portalu Popravi grad. I gle čuda, za nekoliko dana rupa na asfaltu je popravljena.

Sve to piše na oglasnoj ploči koju se naše vrijedne sugrađanke napravile na jednom stupu od struje.

Nama je ovakav način rada vrlo blizak, jer smo se i sami tako organizirali prije nekoliko godina u želji da nešto učinimo kako bi naš kvart bio bolji. Tadašnje Vijeće kotara Neslanovac nije imalo sluha za naše prijedloge, pa smo se s nezavisnom listom kandidirali na prošlim kotarskim izborima i dobili značajnu podršku birača te dva vijećnička mjesta. Pokrenuli smo više inicijativa, neke više, a neke manje uspješno, ali smo pokazali da se ipak nešto može učiniti. 

Zato pozdravljamo aktivnosti naših sugrađanki i pozivamo ih da nam se pridruže na sljedećem susretu ČETVRTkom u ČETVRTi koji će se održati uskoro! 

Ujedinjeni možemo više i bolje!

Povezani članci:

Prvi susret ČETVRTkom u ČETVRTi ispunio očekivanja

Što smo htjeli sa susretima ČETVRTkom u ČETVRTi

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Komunalni redar

Josip Rubić, 310-158, 091-455-9601, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veličina se postiže
kada se zaboravi
rang onoga koji je iznad nas
a također i
onoga tko je ispod nas.
Kada nismo ni oholi sa poniznima
niti ponizni sa oholima.

Anthony de Mello